Μια νέα φωτογραφία από την ελληνική φρεγάτα τύπου Belh@rra που κατασκευάζεται στα ναυπηγεία της Λοριάν στη Γαλλία, έδωσε στη δημοσιότητα η ναυπηγική εταιρεία Naval Group, με αφορμή τον έναν χρόνο που συμπληρώθηκε από τη συμφωνία.
Στη φωτογραφία απεικονίζεται η φρεγάτα "Κίμων" και το τμήμα της πλώρης, ενώ στη λεζάντα της στο Twitter η Naval Group έγραψε: «Μια ξεχωριστή εικόνα για μια ξεχωριστή μέρα. Σήμερα γιορτάζουμε ένα χρόνο γόνιμης δουλειάς και συνεργασίας με την Ελλάδα. Στις 24 Μαρτίου 2022, η Ελλάδα και η Naval Group υπέγραψαν τα συμβόλαια για 3 φρεγάτες άμυνας και επέμβασης, συν 1 προαιρετική και την εν υπηρεσία υποστήριξή τους».
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.