Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Χιονόπτωση και πάλι στον Βόλο και το Πήλιο - Κλειστά σήμερα σχολεία και δικαστήρια
Θα γίνεται επιχείρηση αποχιονισμού του οδικού δικτύου προς το Πήλιο σε όλη τη διάρκεια της νύχτας, καθώς και ρίψεις αλατιού, ώστε να μπορέσουν οι δρόμοι να παραμείνουν ανοιχτοί
Νέα επιδείνωση τουκαιρού στον Βόλο και το Πήλιο, με έντονη χιονόπτωση τόσο στα πεδινά όσο και στα ορεινά με το χιόνι να πέφτει ακόμη και στο κέντρο της πρωτεύουσας της Μαγνησίας.
Η χιονόπτωση άρχισε λίγο μετά τις 22.30 της Τρίτης και όσο περνά η ώρα γίνεται ολοένα και πιο έντονη, με αποτέλεσμα να καλυφθούν αυτοκίνητα, κτήρια και πάρκα και η χιονόστρωση να φτάνει και πάλι ως τη θάλασσα.
Το ίδιο σκηνικό επικρατεί και σε όλο το Πήλιο με αποτέλεσμα με χιόνι να έχουν καλυφθεί και οι δρόμοι των βορείων προαστίων του Βόλου και τα αυτοκίνητα που κινούνται να χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες.
Μας αγάπησε όπως φαίνεται η Μπάρμπαρα και δεν λέει να μας αποχωριστεί
Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη θα γίνεται επιχείρηση αποχιονισμού του οδικού δικτύου προς το Πήλιο σε όλη τη διάρκεια της νύχτας, καθώς και ρίψεις αλατιού , ώστε να μπορέσουν οι δρόμοι να παραμείνουν ανοιχτοί.
Κλείσιμο
Τα σχολεία όλων των βαθμίδων , όπως και οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί δεν θα λειτουργήσουν την Τετάρτη σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου και στους δήμους Ζαγοράς-Μουρεσίου, Νοτίου Πηλίου και Σκιάθου με αποφάσεις των δημάρχων.
Στον Βόλο δεν θα λειτουργήσουν και θα είναι κλειστές την Τετάρτη όλες οι δικαστικές υπηρεσίες.
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.