Αίτησης εξαίρεσης σε βάρος της 35ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών, Ευγενίας Τζωρτάτου, που ερευνά τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας Δασκαλάκη, κατέθεσε σήμερα ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης της 34χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου.
Το συγκεκριμένο αίτημα κρίνεται από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών. Ακόμη, ο κ. Κούγιας ζήτησε σήμερα και νέα προθεσμία προκειμένου να καταθέσουν τρεις ακόμη μάρτυρες στο πλαίσιο της ανάκρισης. Πρόκειται για τους ιατροδικαστές, Ουρανία Δημακοπούλου, Χαρά Σπηλιοπούλου και η Αγγελική Τσιόλα.
Επιπλέον, η υπεράσπιση της 34χρονης μητέρας κατέθεσε προσφυγή στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών για την κλήση των μαρτύρων, με την ανακρίτρια να ζητάει και μετά από αυτό να αρχίσει η απολογία της κατηγορούμενης. Εν τέλει η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου προχώρησε στην κατάθεση της αίτησης εξαιρέσεως της ανακρίτριας.
Για τον Όμιλο Sani/Ikos, η βιωσιμότητα αποτελεί μια διαρκή διαδικασία προσαρμογής και εξέλιξης, που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται οι εμπειρίες φιλοξενίας
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»