Έξαλλοι έγιναν δεκάδες ιδιοκτήτες οχημάτων στην πόλη της Ρόδου, όταν ξύπνησαν το πρωί της Κυριακής και διαπίστωσαν ότι κατά την διάρκεια της νύχτας άγνωστοι είχαν επιδοθεί σε ένα πρωτοφανές μπαράζ δολιοφθορών, τρυπώντας τα ελαστικά τους με αιχμηρό όργανο!
Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι έκαναν επιτόπια αυτοψία στην περιοχή των Δασκάλων και, σύμφωνα με την αποτίμησή τους, βρήκαν 60 οχήματα τα οποία είχαν τρυπημένο τουλάχιστον ένα λάστιχο, αρκετά από αυτά ακόμη και δυο! Οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων κάλεσαν ο καθένας την δική του οδική βοήθεια για να αποκαταστήσει τις ζημιές.
Σύμφωνα με το rodiaki.gr που δημοσιεύει τις φωτογραφίες των οχημάτων με τα σκασμένα ελαστικά, στην Ασφάλεια έχει παραδοθεί οπτικό υλικό από κάμερες στους δρόμους όπου έγινε η δολιοφθορά και σε αυτό φαίνονται τέσσερις δράστες να τρυπούν τα λάστιχα των αυτοκινήτων, λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.