Στιγμές αγωνίας έζησαν αργά το απόγευμα του Σαββάτου (10/12) εργαζόμενοι σε κεντρικό πρακτορείο του ΟΠΑΠ στη Λάρισα, στη θέα δύο ατόμων που εισέβαλαν στο χώρο και με την απειλή μαχαιριού απέσπασαν χρηματικό ποσό.
Το συμβάν, σύμφωνα με το onlarissa, έλαβε χώρα λίγο πριν τις 18.00, όταν δύο άντρες φορώντας φόρμες, μπήκαν στο πρακτορείο κι ο ένας από τους δύο έβγαλε μαχαίρι ζητώντας από εργαζόμενο να του δώσει χρήματα.
Ο τελευταίος φέρεται να τους έδωσε ποσό περί τα 400 με 500 ευρώ, με τους δύο δράστες να αποχωρούν.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.