Νέος συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής στην πυροσβεστική για την περιοχή του Ασπροπύργου μετά από φωτιά σε εργοστάσιο με πολυεστερικά στη λεωφόρο Νάτο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, λίγο μετά τις 9 το πρωί, η φωτιά «πηγαίνει καλύτερα» και σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να κατασβεστεί. Όπως αναφέρουν από την πυροσβεστική βρίσκεται υπό μερικό έλεγχο.
Δείτε βίντεο
Λόγω της καύσιμης ύλης, μάλιστα, εστάλη και μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της περιοχής για να προστατευτούν από τον επικίνδυνο καπνό.
Κλείσιμο
«Είχε εμπόρευμα έτοιμο και πρώτες ύλες. 34χρονια εδώ, πρώτη φορά φωτιά στην επιχείρησή μου» δήλωσε στο protothema.gr ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.
Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό της επιχείρησης
Δείτε φωτογραφίες από το εργοστάσιο στο οποίο έχει εκδηλωθεί φωτιά
«Καταφύγετε σε κλειστό κτήριο τώρα. Έχει εκδηλωθεί πυρκαγιά σε υπαίθρια αποθήκη με συνθετικά υλικά. Εκλύονται επκίνδυνοι για την υγεία καπνοί. Κλείστε πόρτες και παράθυρα» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο μήνυμα από το 112.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.