Νέος συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής στην πυροσβεστική για την περιοχή του Ασπροπύργου μετά από φωτιά σε εργοστάσιο με πολυεστερικά στη λεωφόρο Νάτο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, λίγο μετά τις 9 το πρωί, η φωτιά «πηγαίνει καλύτερα» και σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να κατασβεστεί. Όπως αναφέρουν από την πυροσβεστική βρίσκεται υπό μερικό έλεγχο.
Δείτε βίντεο
Λόγω της καύσιμης ύλης, μάλιστα, εστάλη και μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της περιοχής για να προστατευτούν από τον επικίνδυνο καπνό.
Κλείσιμο
«Είχε εμπόρευμα έτοιμο και πρώτες ύλες. 34χρονια εδώ, πρώτη φορά φωτιά στην επιχείρησή μου» δήλωσε στο protothema.gr ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.
Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό της επιχείρησης
Δείτε φωτογραφίες από το εργοστάσιο στο οποίο έχει εκδηλωθεί φωτιά
«Καταφύγετε σε κλειστό κτήριο τώρα. Έχει εκδηλωθεί πυρκαγιά σε υπαίθρια αποθήκη με συνθετικά υλικά. Εκλύονται επκίνδυνοι για την υγεία καπνοί. Κλείστε πόρτες και παράθυρα» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο μήνυμα από το 112.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.