Λόλα Νταϊφά: Έτσι μου έκλεψαν κοσμήματα μεγάλης αξίας από το σπίτι μου

Λόλα Νταϊφά: Έτσι μου έκλεψαν κοσμήματα μεγάλης αξίας από το σπίτι μου

Για την κλοπή έχει ενημερωθεί η Interpol - Η παγίδα που της έστησαν με έναν καλοντυμένο κύριο

lola_ntaifa_xr
Θύμα κλοπής έπεσε η Λόλα Νταϊφά, η οποία για χρόνια είχε συνδέσει το όνομά της με της δημόσιες σχέσεις του ΑΝΤ1, με την ίδια να περιγράφει πώς οι άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι της και της άρπαξαν κοσμήματα τα οποία η ίδια χαρακτηρίζει «πραγματικό θησαυρό».

Το περιστατικό σημειώθηκε στα μέσα Οκτωβρίου με την Λόλα Νταϊφά να δηλώνει σύημερα ότι «δεν περίμενα ποτέ πως εγώ η ίδια θα άνοιγα στους επίδοξους ληστές μου και θα έχανα όλα τα κοσμήματα που χρονολογούνται ακόμα και από τον 18ο αιώνα».

Περιγράφοντας στην Espresso πώς εξελίχθηκε η υπόθεση η Λόλα Νταϊφά είπε ότι την πλησίασε ένας καλοντυμένος κύριος με μάσκα - λόγω κορωνοϊού - και της είπε «γίνονται κάποιες εργασίες στον πάνω όροφο». «Πράγματι έτσι ήταν, γίνονταν εργασίες στον επάνω όροφο από το διαμέρισμά μου. Πηγαίνω στην πόρτα μου, η οποία είναι ασφαλείας, ανοίγω με τα κλειδιά μου να μπω στο διαμέρισμα συνεχίζοντας να μιλάω στον άγνωστο άνδρα».

«Όσο όμως είχα ανοιχτή την πόρτα, σύμφωνα με την αστυνομία είχαν μπει στο εσωτερικό του διαμερίσματος δύο άλλα άτομα χωρί να τους αντιληφθώ τα οποία με λήστεψαν» λέει η Λόλα Νταϊφά.

Όσον αφορά τη λεία των δραστών η κυρία Νταϊφά λέει ότι «τα κοσμήματα που εκλάπησαν τα είχα στο συρτάρι. Ήταν κοσμήματα πολλών δεκάδων ετών, της γιαγιάς μου, της προγιαγιάς μου, του πεθερού μου. Ήταν πραγματικός θησαυρός και κυρίως είχαν τρομερή συναισθηματική αξία όλα αυτά».

«Το φοβερό είναι ότι πήγαν απευθείας στο συρτάρι που τα είχα τοποθετήσει. Πολλοί βέβαια θα αναρωτηθούν γιατί δεν τα είχα στη θυρίδα: μα τα κοσμήματα ήθελα να τα φοράω, να τα χαίρομαι όταν βγαίνω έξω. Και τα φορούσα. Αλλιώς δεν έχει νόημα να έχει κάποιος κοσμήματα. Επίσης ήμουν σίγουρος ότι δεν θα συνέβαινε κάτι κακό σε μένα, γιατί το σπίτι μου είναι πραγματικό φρούριο. Από παντού ειναι ασφαλισμένο και έχει συναγερμό» προσθέτει η ίδια.

Η Λόλα Νταϊφά ευχαριστεί την ΕΛΑΣ «για όλες τις ενέργειες που έχει κάνει μέχρι σήμερα» προσθέτοντας ότι «αμέσως μάλιστα ειδοποιήθηκε και η Interpol προκειμένου να μην τα φυγαδεύσουν εκτός Ελλάδας».

«Οι αστυνομικοί μας είπαν πως πρόκειται για σπείρα Ρομά που ενεργεί με αυτόν τον τρόπο. Δυστυχώς έτυχε την ημέρα εκείνη να έχω κάποιο προσωπικό πρόβλημα, το μυαλό μου ήταν στο πρόβλημα και όχι στο σπίτι με αποτέλεσμα να μπουν οι “ποντικοί” ανενόχλητοι μέσα και να μην αφήσουν τίποτα» κατέληξε η Λόλα Νταϊφά για την περιπέτεια που βιώνει.

Ειδήσεις σήμερα:

Πετρελαιοφόρο ισραηλινών συμφερόντων χτυπήθηκε από drone με εκρηκτικά ανοιχτά του Ομάν

Μπάιντεν σε ΝΑΤΟ και G7: Πύραυλος της ουκρανικής αεράμυνας έπληξε την Πολωνία

Δίκη για την τραγωδία στο Μάτι: «Πού ήσασταν εκείνη την ημέρα», φώναξαν συγγενείς θυμάτων σε χειριστές ελικοπτέρων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης