Κόρινθος: Ζευγάρι αντάλλαξε μηνύσεις και η γυναίκα εξαφανίστηκε

Κόρινθος: Ζευγάρι αντάλλαξε μηνύσεις και η γυναίκα εξαφανίστηκε

Για ενδοοικογενειακή βία κατηγόρησε τον σύζυγό της η γυναίκα και εκείνος «απάντησε» με μήνυση για ψευδή καταμήνυση και ενδοοικογενειακή βλάβη

shutterstock_764428651
Ψάχνουν να βρουν ποιος λέει αλήθεια οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, μετά τις μηνύσεις που κατέθεσαν ο ένας εναντίον του άλλου δυο -πρώην, πλέον- σύντροφοι για ενδοοικογενειακή βία και ψευδή καταμήνυση, μετά το επεισόδιο που έγινε στο σπίτι τους σε μια γειτονιά της Κορίνθου.

Αρχικά, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ο 34χρονος άνδρας, καθώς η σύντροφός του κατέθεσε μήνυση υποστηρίζοντας ότι την χτύπησε κατά την διάρκεια καβγά που είχαν μέσα στο σπίτι που συζούσαν. Στη συνέχεια, υπέβαλε και εκείνος μήνυση σε βάρος της για ψευδή καταμήνυση και ενδοοικογενειακή βλάβη, υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε την χτύπησε. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν την γυναίκα για να την συλλάβουν βάσει της μήνυσης, όμως εκείνη έχει εξαφανιστεί και, αν δεν παραστεί στη δίκη στο Αυτόφωρο, ενδέχεται να απορριφθεί η μήνυσή της.

Επεισόδιο μεταξύ πρώην ζευγαριού στην Κρήτη

Στο σπίτι μιας 31χρονης στο Ρέθυμνο, με την οποία διατηρούσε σχέση στο παρελθόν, κατηγορείται ότι εισέβαλε ένας 28χρονος Έλληνας. Η γυναίκα από τη Βουλγαρία τον κατήγγειλε ότι την απείλησε και την χτύπησε με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Σε βάρος του υπέβαλε μήνυση για ενδοοικογενειακή βία και απειλή κι έτσι ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρεθύμνου τον παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο.

Ειδήσεις σήμερα:

Βαρόνος της μαφίας της Ιταλίας συλλαμβάνεται στην Αργεντινή

OHE: Η καλλιέργεια παπαρούνας στο Αφγανιστάν αυξάνεται ραγδαία μετά την επιστροφή των Ταλιμπάν

GNTM 5: Οι τέσσερις νέες παίκτριες και οι... μεταμορφώσεις του «makeover» - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης