Θρήνος στην Πάτρα από τον θάνατο 2χρονου κοριτσιού το οποίο είχε μεταφερθεί εσπευσμένα από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημίου Πατρών, διασωληνωμένο.
Τα αίτια θανάτου της 2χρονης είναι αδιευκρίνιστα και έχει ζητηθεί η διενέργεια νεκροτομής για να διαπιστωθεί τι στέρησε τη ζωή του παιδιού το οποίο είχε διαγνωστεί θετικό και στον κορωνοϊό, σύμφωνα με το thebest. Το παιδί διασωληνώθηκε στο Καραμανδάνειο και διακομίστηκε στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, όπου δόθηκε μάχη μέχρι και χθες που κατέληξε.
Ωστόσο οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το παιδί δεν παρουσίαζε εικόνα πνευμονίας ή αναπνευστικής ανεπάρκειας, συμπτώματα που συνδέονται δηλαδή με τον κορωνοϊό.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς