Κρήτη: Βγήκε από το πλοίο με όπλο και εκατοντάδες «μαϊμού» γυαλιά ηλίου

Κρήτη: Βγήκε από το πλοίο με όπλο και εκατοντάδες «μαϊμού» γυαλιά ηλίου

Ο δράστης βγήκε σαν... κύριος από το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά το πρωί του Σαββάτου, αλλά βρέθηκε μπροστά στους λιμενικούς που τον σταμάτησαν για να κάνουν έλεγχο στις αποσκευές του

Κρήτη: Βγήκε από το πλοίο με όπλο και εκατοντάδες «μαϊμού» γυαλιά ηλίου
Σαν... ώριμο φρούτο έπεσε στα χέρια των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου ένας 56χρονος Έλληνας, ο οποίος αποβιβάστηκε στο λιμάνι του Ηρακλείου όπου σκόπευε να ρίξει στην αγορά “μαϊμού” γυαλιά ηλίου, ενώ μετέφερε και παράνομο όπλο!

Ο δράστης βγήκε σαν... κύριος από το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά το πρωί του Σαββάτου, αλλά βρέθηκε μπροστά στους λιμενικούς που τον σταμάτησαν για να κάνουν έλεγχο στις αποσκευές του. Έτσι, βρήκαν στην κατοχή του ένα αλληλεπίθετο κυνηγετικό όπλο τύπου super pose για το οποίο δεν διέθετε άδεια κατοχής, αλλά και 195 απομιμητικά ζευγάρια γυαλιά ηλίου με τις φίρμες διαφόρων επωνύμων εταιρειών τα οποία σκόπευε να διαθέσει προς πώληση.

Όλα τα ευρήματα κατασχέθηκαν και σε βάρος του 56χρονου ταξιδιώτη σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, της νομοθεσίας περί προστασίας σημάτων και του νόμου περί όπλων, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.


Ειδήσεις σήμερα

Στα σκαριά μόνιμος μηχανισμός επιδοτήσεων ηλεκτρικού ρεύματος

Κακοκαιρία «εξπρές»: Πλημμύρισε το βράδυ η Θεσσαλονίκη - Ποιες περιοχές επηρεάζονται από τις καταιγίδες


ΕΕ: Η Τσεχία καταδικάζει τις «απαράδεκτες απειλές» του Ερντογάν στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης