Ένας χρόνος συμπληρώνεται από τον τραγικό θάνατο του 34χρονου τράπερ Mad Clip όταν το αυτοκίνητο μάρκας Porsche που οδηγούσε, ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε μια κολώνα και ακολούθως έναν μεγάλο ευκάλυπτο, όπου και ακινητοποιήθηκε, στη Βουλιαγμένη Αττικής.
Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός, ο 34χρονος Πίτερ Αναστασόπουλος γνωστός ως Mad Clip, να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειασθούν περίπου δύο ώρες οι πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν. Ο 34χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο όπου και υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.
Σήμερα το πρωί στο νεκροταφείο Φαλήρου τελέστηκε το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του τράπερ Mar Clip. Η οικογένειά του, συγγενείς και θαυμαστές βρέθηκαν στο μνημόσυνο για να τον τιμήσουν.
Κλείσιμο
Ο πατέρας του Mad Clip εμφανώς συγκινημένος μίλησε στον φακό του protothema.gr.
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε σήμερα να τιμήσει τη μνήμη του παιδιού μου. Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλληπητήρια σε όλες τις μανάδες που έχασαν σε τροχαία ατυχήματα τα παιδιά τους. Αυτές οι στιγμές είναι πολύ δύσκολες», είπε στο protothema.gr ο πατέρας του Mad Clip.
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.