Σε απομακρυσμένη παραλία της Τήλου βρέθηκε χθες το πρωί ένα ακόμα σφραγισμένο μπουκάλι που περιείχε γράμμα – παράκληση για τον Πανορμίτη και το οποίο είχε ρίξει στη Θάλασσα εν πλω μια προσκυνήτρια από την Εύβοια.
Το μπουκάλι, σύμφωνα με τη Ροδιακή, εντόπισε Γερμανός τουρίστας και στη συνέχεια το παρέδωσε στις αρμόδιες αρχές για να μεταφερθεί με ασφάλεια στην Ιερά Μονή. Το θρησκευτικό αυτό έθιμο, που ξεκίνησε από την περίοδο της τουρκοκρατίας, διατηρείται άσβεστο μέχρι και σήμερα.
Τα παλιά τα χρόνια, οι πιστοί έστελναν με τον τρόπο αυτό τα αφιερώματά τους μέσα σε γυάλινα μπουκάλια, ακόμα και σε κιβώτια ενώ και σήμερα ακόμα, πολλοί είναι εκείνοι που κάνουν αντίστοιχα τάματα, γράφοντας πάντα στο εσωτερικό του μπουκαλιού τη διεύθυνση, το όνομα, την παράκλησή τους καθώς επίσης και τα τηλέφωνά τους.
Τις επόμενες ημέρες οι ιερείς του Μοναστηριού αναμένεται να αποστείλουν ευχαριστήρια επιστολή στον πιστό που έστειλε το σφραγισμένο μπουκάλι, ευχαριστώντας τον για τα Αφιερώματα.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή