Απολογούνται σήμερα οι γονείς του 8χρονου κοριτσιού που έχασε τη ζωή του από θερμοπληξία, όταν εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτοκίνητο στο Χαλάνδρι.
Ο πατέρας και η μητέρα της μικρούλας, ηλικίας 29 και 27 ετών αντίστοιχα, κατηγορούνται για αμέλεια και θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το 8χρονο κορίτσι έπαιζε σε γειτονιά Ρομά όταν βρήκε τρόπο να μπει σε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο, στο οποίο και εγκλωβίστηκε με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει από θερμοπληξία.
Όταν το παιδί εντοπίστηκε, ήταν ήδη αργά. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του και, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν μπόρεσαν να την επαναφέρουν στη ζωή.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Σε μια εποχή όπου το marketing επαναλαμβάνει τον βαρετό εαυτό του, η νέα Break και η καμπάνια που τη συνοδεύει έρχονται να αποδείξουν πως για να ξεχωρίσεις χρειάζεται τόλμη και αυθεντικότητα. Ένα υποδειγματικό case study, που συνομιλεί απροσποίητα με τη νέα γενιά και δείχνει πώς ένα brand μπορεί να εκσυγχρονιστεί και ταυτόχρονα να παραμείνει πιστό στις αξίες του.