«Αδικημένη» δηλώνει η Πισπιρίγκου για τη δίωξη για τους θανάτους Ίριδας και Μαλένας

«Αδικημένη» δηλώνει η Πισπιρίγκου για τη δίωξη για τους θανάτους Ίριδας και Μαλένας

Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης λέει ότι «αισθάνεται ότι βάλλεται από παντού και ότι είναι σε καθεστώς διαπόμπευσης»

pispirigkoy-m2
Αναμενόμενη εξέλιξη χαρακτήρισε την άσκηση δίωξης για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο δικηγόρος της κατηγορουμένης, Όθων Παπαδόπουλος.

Σε δηλώσεις του τη Δευτέρα στον Ant1 εξήγησε ότι στο πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη-Καλόγρηα γίνεται αναφορά για ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.


Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα ασκήθηκε νέα ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου, της Μαλένας και της Ίριδας.

Κλείσιμο
Η Πισπιρίγκου κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή.

Σε ό,τι αφορά την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Πισπιρίγκου, ο κ. Παπαδόπουλος είπε: «Αισθάνεται ότι βάλλεται από παντού, ότι βρίσκεται σε καθεστώς δημόσιας διαπόμπευσης, αισθάνεται ότι αδικείται σε σχέση με τις αποδιδόμενες κατηγορίες και σε σχέση με την εικόνα της, όπως βγαίνει από τα ΜΜΕ.

» Επικαλείται διαρκώς ότι αφιέρωσε όλη της τη ζωή στα τρία της παιδιά, ότι υπέστη το πλήγμα της απώλειάς τους και τώρα, ως επίλογο όλης αυτής της ιστορίας, έρχεται και στη θέση της κατηγορουμένης, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία για την αφαίρεση της ζωής των ίδιων της των παιδιών».

Επισήμανε ακόμη ο ίδιος ότι στη δικογραφία υπάρχουν αντικρουόμενα στοιχεία, καθώς, σύμφωνα με τον ίδιο, όλοι οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο έχουν καταθέσει ενόρκως ότι πριν από τον θάνατο δεν υπήρχαν σημάδια στα παιδιά.

Πρόσθεσε ότι το πόρισμα των ιατροδικαστών ξεκινά από την εύρεση σημαδιών στα παιδιά, ωστόσο ανέφερε ότι αυτό διαψεύδεται από τους αυτόπτες μάρτυρες, γιατρούς, νοσηλευετές και τραυματιοφορείς.


Ειδήσεις σήμερα:

Νέα δίωξη σε βάρος της Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και Ίριδας

Αίγινα: Η 20χρονη είχε καταγγείλει τη μητέρα της για εξύβριση και ενδοοικογενειακή βία το 2014

Σέρρες: Ξεσπούν η μητέρα και ο αδελφός του φοιτητή που σκοτώθηκε στο ασανσέρ - «Ήταν ένα παιδί μάλαμα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης