Διπλή ταλαιπωρία για τους περίπου 200 επιβάτες της αμαξοστοιχίας 1521, που έφυγε από το Λιανοκλάδι λίγο πριν τις 07:00 για την Αθήνα. Μισή ώρα μετά την αναχώρησή της από το Λιανοκλάδι, στον παλιό σταθμό του Ελευθεροχωρίου, συγκρούστηκε με αγελάδα και ακινητοποιήθηκε. Στο σημείο έφτασαν τεχνικοί του ΟΣΕ και μετά από έλεγχο το τρένοσυνέχισε το ταξίδι του.
Όμως, δεκαπέντε λεπτά αργότερα, λίγο πριν μπει στον σταθμό της Τιθορέας, έφυγε από τα κλειδιά και εκτροχιάστηκεκαθώς -όπως σημειώνουν οι επιβάτες- «είχαν ξεχασμένα τα κλειδιά προς τη νέα γραμμή με συνέπεια το τρένο να βρεθεί έξω από τις ράγες».
Αυτήν τη στιγμή οι επιβάτες παραμένουν στον σταθμό της Τιθορέας και περιμένουν να φτάσει το «Λευκό Βέλος» προκειμένου να επιβιβαστούν και να συνεχίσουν το ταξίδι τους. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.