Θλίψη προκαλεί ακόμη ένα περιστατικό πνιγμού τουρίστριας στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το δυστύχημα σημειώθηκε μετά τις 5:00 το απόγευμα όταν τουρίστρια ηλικίας 80χρονών βούτηξε σε πισίνα ξενοδοχείου στο Καλό Χωριό Λασιθίου.
Καθώς κολυμπούσε, αισθάνθηκε αδιαθεσία με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου να ειδοποιήσουν το ΕΚΑΒ.
Άμεσα οι διασώστες και ειδικός ιατρός έσπευσαν στο ξενοδοχείο και προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στην ηλικιωμένη, ωστόσο ήταν αργά καθώς η 80χρονη είχε αφήσει ήδη την τελευταία της πνοή.
Η σορός της γυναίκας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου για τη διενέργεια νεκροψίας/ νεκροτομής η οποία αναμένεται να πιστοποιήσει επίσημα τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο στην άτυχη γυναίκα.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.