Με περίσσιο θράσος ο επιχειρηματίας που διατηρεί πολυκατάστημα στη χώρα Μυκόνου, κατέβασε ολόκληρο σκαπτικό μηχάνημα και μια στρατιά από αλλοδαπούς εργάτες προκειμένου να αναδιαμορφώσει την παραλία... σύμφωνα με τα γούστα του.
Όπως θα δείτε στο βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr, το σκαπτικό μηχάνημα βρίσκεται σχεδόν μέσα στο θαλασσινό νερό και αλλάζει την διαμόρφωση της παραλίας. Επιπλέον φαίνεται ότι έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος της παραλίας οι βάσεις για να μπουν τα ομπρελοκαθίσματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο κομμάτι της παραλίας στο Αγράρι ήταν μέσα στη λίστα με τα δημοπρατούμενα τμήματα αιγιαλού και παραλίας και με αυτό το τρόπο κατάφερε να την εκμισθώσει ο επιχειρηματίας.
Δείτε βίντεο:
Δείτε βίντεο: Μύκονος: Eπιχειρηματίας κατέβασε μπουλντόζα στην παραλία
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.