Χαλκιδική: Ο βοσκός βίασε την 22χρονη - Ταυτοποιήθηκε μέσω DNA στα σεντόνια

Χαλκιδική: Ο βοσκός βίασε την 22χρονη - Ταυτοποιήθηκε μέσω DNA στα σεντόνια

Το DNA που βρέθηκε στο σώμα της κοπέλας είναι το ίδιο με αυτό που συνέλεξαν οι αστυνομικοί από τα σεντόνια και τον χώρο όπου διέμενε ο βοσκός

viasmos_gynaika
Το DNA το οποίο βρέθηκε και συλλέχθηκε από το σώμα της 22χρονης που βιάστηκε στην παραλία Κύψα στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής είναι, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, ίδιο με αυτό που εντοπίστηκε στα κλινοσκεπάσματα στον χώρο όπου διέμενε ο βοσκός που δούλευε ως υπάλληλος σε μαντρί, που βρίσκεται στο κάδρο των ερευνών από τις αρχές ως ύποπτος για την τέλεση του αδικήματος και μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί από τις Αρχές.

Η γενετική ανάλυση ολοκληρώθηκε εχθές και κατέρριψε το ενδεχόμενο ο δράστης να είναι ο 56χρονος τρόφιμος των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας, ο οποίος αρχικά είχε συλληφθεί για την υπόθεση ως φερόμενος δράστης.

Σύμφωνα με αστυνομικές και δικαστικές πηγές, οι αρχές από την πρώτη στιγμή εξέτασαν το ενδεχόμενο ο δράστης του ειδεχθούς εγκλήματος να μην είναι ο τρόφιμος των φυλακών στη Χαλκιδική και για τον λόγο αυτόν ερευνούσαν και τον μεσήλικα άνδρα, επίσης αλβανικής καταγωγής, που πλέον φέρεται να ταυτοποιείται ως ο βιαστής της κοπέλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, οι αρχές είχαν κλείσει και... ραντεβού με τον άνδρα αλλά ο ίδιος κατάφερε να τους ξεφύγει την επομένη του εγκλήματος. Μάλιστα, ο φερόμενος ως δράστης φαίνεται πως διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Για τον κτηνοτρόφο δεν έχει εκδοθεί ακόμα ένταλμα σύλληψης, ωστόσο κάτι τέτοιο εκτιμάται ότι θα συμβεί τις επόμενες ώρες.

Ειδήσεις σήμερα:

Στη Θεσσαλονίκη στις 10 Ιουνίου ο Όλαφ Σολτς

Πανελλαδικές 2022: «Πρεμιέρα» με Νεοελληνική γλώσσα και Λογοτεχνία για τους μαθητές των ΓΕΛ

«Έξωση» στις τάσεις από τον «άλλο ΣΥΡΙΖΑ» - Καθαρή νίκη η επιδίωξη Τσίπρα στις εθνικές εκλογές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης