Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας κοντά στο Αλιβέρι Ευβοίας, όταν ένας 85χρονοςάφησε την τελευταία του πνοή την ώρα που οδηγούσε το αυτοκίνητό του με κατεύθυνση προς την κοινότητα Κατακαλού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, ο ηλικιωμένος έπαθε ανακοπή καρδιάς με αποτέλεσμα να σβήσει την ώρα της οδήγησης και το όχημα να εκτραπεί της πορείας του.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, για να απεγκλώβησαν τον άνδρα, ενώ λίγη ώρα αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατος και τα αίτια του.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.