Πρέβεζα: Φίδι τρύπωσε σε κλουβί και καταβρόχθισε 16 καναρίνια!
Μάλιστα, το μήκους πάνω από δυο μέτρα ερπετό δεν μπορούσε να φύγει, αφού έπρεπε να χωνέψει πρώτα την τροφή του ώστε να χωρέσει από τα κάγκελα του κλουβιού
Κάθε μέρα επισκεπτόταν το πατρικό της σπίτι στην περιοχή του Παντοκράτορα στην Πρέβεζα μία γυναίκα που τάιζε τα 16 καναρίνια τα οποία είχε μέσα σε ένα μεγάλο κλουβί στην αποθήκη, αλλά το απόγευμα της περασμένης Τρίτης έπαθε σοκ από το εφιαλτικό θέαμα που αντίκρισε.
Μέσα στο κλουβί... κοιμόταν μακαρίως ένα μεγάλο φίδι που είχε καταβροχθίσει τα άτυχα πουλάκια, αφήνοντας ζωντανό μόνο ένα! Μάλιστα, το μήκους πάνω από δυο μέτρα ερπετό δεν μπορούσε να φύγει, αφού έπρεπε να χωνέψει πρώτα την τροφή του ώστε να χωρέσει από τα κάγκελα του κλουβιού!
Παρά τον πανικό της, η γυναίκα κατάφερε να φωτογραφίσει το φίδι και να ανεβάσει την εικόνα στο facebook, ζητώντας πληροφορίες για το είδος του. Οι υπόλοιποι χρήστες την καθησύχασαν ότι πρόκειται για έναν ακίνδυνο λαφιάτη, ο οποίος δεν επιτίθεται σε άνθρωπο, δεν είναι δηλητηριώδης και θεωρείται «φίλος» των σπιτιών στα χωριά καθώς κυνηγάει τα ποντίκια. Έτσι, το έπιασε και το έβγαλε από την αποθήκη, αφήνοντάς το στο φυσικό του περιβάλλον.
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.