Μετά από πολύωρες έρευνες, αξιοποίησαν τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί του τμήματος Αγιάσουκαι της Ασφαλείας Μυτιλήνης και πέρασαν χειροπέδες σε έναν απάνθρωπο Έλληνα κάτοικο του νησιού, ο οποίος «ξεφορτώθηκε» τρία νεογέννητα σκυλάκια πετώντας τα στα σκουπίδια!
Πλάνα από κάμερες κλειστού κυκλώματος στην ευρύτερη περιοχή κατέγραψαν τον δράστη να κατευθύνεται σε κάδους απορριμμάτων το απόγευμα του Σαββάτου και να μοιράζει σε αυτούς τους ανυπεράσπιστα κουταβάκια, προσδοκώντας να τα «αλέσουν» οι μηχανές των απορριμματοφόρων! Αφού ταυτοποιήθηκε, εντοπίστηκε την Κυριακή στη Μυτιλήνη, όπου συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κακομεταχείριση ζώων συντροφιάς, ενώ σε βάρος του βεβαιώθηκαν και τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.
Έδεσε άλογο στο φορτηγό του και έτρεχε!
Τα περιστατικά κακοποίησης ζώων δεν έχουν τέλος στη Λέσβο, καθώς στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης συνελήφθη την Κυριακή από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας Έλληνας που οδηγούσε το φορτηγό του έχοντας δεμένο με σκοινί στο πλαϊνό μέρος του ένα εμφανώς εξαντλημένο άλογο! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κακομεταχείριση ζώου και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης, ενώ του επιβλήθηκε και το σχετικό πρόστιμο.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.