Στο Οlive Απριλίου που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ

Στο Οlive Απριλίου που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ

«Η Γεύση της Σαρακοστής»

Στο Οlive Απριλίου που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ
Ένα τεύχος αφιερωμένο στη Σαρακοστή, με 80 συνταγές για τη μεγάλη νηστεία της Άνοιξης, γεμάτη γεύσεις και αρώματα της ελληνικής γης.

Στο Οlive Απριλίου που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ



Στο Οlive Απριλίου που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ

Διαβάστε στο Olive Απριλίου που κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:

Πίτες νηστίσιμες της Άνοιξης
Με καταγωγή από τη Θεσσαλία, ο σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου φουρνίζει τις πιο νόστιμες, νηστίσιμες πίτες, με χόρτα και λαχανικά, χορταστικές, πληθωρικές και πάνω απ' όλα αγαπημένες.
Στο Οlive Απριλίου που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ

Μεζέδες για ούζο
Κλείσιμο
Περισσότερο από κάθε άλλη περίοδο, τη Σαρακοστή στρώνουμε συχνά τραπέζι με νοστιμιές για τσίπουρο, για τους φίλους και την οικογένεια. Τις συνταγές υπογράφει ο Γρηγόρης Χέλμης.
Στο Οlive Απριλίου που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ
Στο Οlive Απριλίου που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ

Της σαλάτας το ανάγνωσμα
Φρέσκες πράσινες σαλάτες συνδυασμένες με υλικά της Σαρακοστής, δίνουν ιδανικά, ολοκληρωμένα και χορταστικά γεύματα για τη νηστεία, με την υπογραφή του Μάκη Γεωργιάδη.

Τα όσπρια μπαίνουν στον φούρνο

Νόστιμα πιάτα με φακές, φασόλια, γίγαντες και ρεβίθια με φρέσκα μυρωδικά και μεσογειακά μπαχαρικά, που μαγειρεύονται στο ταψί, από τον σεφ Γκίκα Ξενάκη.
Στο Οlive Απριλίου που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ

Η θάλασσα στα πιάτα μας
Μύδια, χταπόδια, γαρίδες, σουπιές και καλαμαράκια μπαίνουν στις κατσαρόλες του Φάνη Μαϊκαντή και δίνουν τα πιο γευστικά, θρεπτικά πιάτα των ημερών.
Στο Οlive Απριλίου που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ
Καθημερινά πιάτα με μία κονσέρβα
Για γεύματα γρήγορα αλλά πάντα νόστιμα και υγιεινά, συνδυάζουμε έτοιμα μαγειρεμένα υλικά με φρέσκα λαχανικά, θαλασσινά και αρωματικά και δημιουργούμε πιάτα αξεπέραστα, όπως γίγαντες σαγανάκι, ντολμαδάκια με ντιπ ταχίνι και αρωματικά, ρεβίθια με μύδια, φάβα παντρεμένη με σάλτσα ντομάτας, τηγανητή κάππαρη και κρεμμύδια κρασάτα, με τις συνταγές της Εύας Μονοχάρη.
Στο Οlive Απριλίου που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ
Τα κοκκινιστά της Σαρακοστής!
Ντοματόρυζο, γιουβέτσι με χταπόδι, άγρια χόρτα με σάλτσα ντομάτας και άλλες νοστιμιές, από τον Γιώργο Δημητρακόπουλο.
Στο Οlive Απριλίου που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ
Το λεμόνι της νηστείας
Γλυκά νηστίσιμα, με εξαίσια αρώματα και την αξεπέραστη γεύση του αγαπημένου μας εσπεριδοειδούς.
Στο Οlive Απριλίου που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ
Μίλα μου για μύδια
Με συνταγές από τη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ιταλία και το Ισραήλ, η λιχουδιά της θάλασσας μιλά ξένες γλώσσες και μας συναρπάζει.
Στο Οlive Απριλίου που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ
Τραπέζι εποχής
Με σέσκουλα, σπαράγγια, ανοιξιάτικες πατάτες και μαγειρεύει ο Γιώργος Δημητρακόπουλος και μας δίνει τις συνταγές του.

Και όπως κάθε μήνα, πλούσιο ρεπορτάζ, επιλογές κρασιών, κοκτέιλ και καφέ, επισκέψεις σε εστιατόρια, επιλεγμένοι παραγωγοί, κριτικές απόψεις για τη γαστρονομία και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα θέματα.

Olive! Μοιραζόμαστε όλοι μαζί το πάθος μας για μια νόστιμη ζωή!

Αυτή την Κυριακή μόνο με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ!
Μην το χάσετε!
Στο Οlive Απριλίου που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης