Τρίκαλα: Κρατούσαν επί τριάμισι χρόνια την πλούσια λεία τριών διαρρήξεων

Τρίκαλα: Κρατούσαν επί τριάμισι χρόνια την πλούσια λεία τριών διαρρήξεων

Βρέθηκαν ρολόγια, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, μενταγιόν και πολλά ακόμη κοσμήματα και τιμαλφή

τρικαλα
Δεκάδες πειστήρια επιβεβαίωσαν την εμπλοκή δυο Ελλήνων και άγνωστων, μέχρι στιγμής, συνεργών τους σε τρεις διαρρήξεις που είχαν γίνει το μακρινό 2018 σε σπίτια περιοχών του νομού Τρικάλων, ανακάλυψαν οι άνδρες της Ασφάλειας όταν έκαναν έρευνες στις κατοικίες τους.

Οι "ποντικοί" είχαν διαρρήξει αρχικά τη μπαλκονόπορτα ενός σπιτιού σε περιοχή των Τρικάλων από το οποίο είχαν κλέψει κοσμήματα και ρολόγια. Στη συνέχεια, με το Ι.Χ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του ενός πήγαν σε περιοχή του Δήμου Τρικκαίων όπου διέρρηξαν άλλο ένα σπίτι και έκλεψαν μετρητά ύψους 7.000 ευρώ και κοσμήματα. Τέλος, παραβίασαν το παράθυρο ενός σπιτιού στην Καλαμπάκα και άρπαξαν κοσμήματα και 200 ευρώ.

Όταν εξιχνιάστηκαν οι τρεις περιπτώσεις, στα σπίτια των δυο ταυτοποιημένων κατασχέθηκαν πλήθος ρολόγια, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, μενταγιόν, αλυσίδες χειρός και λαιμού, άλλα κοσμήματα και τιμαλφή, καθώς και 500 ευρώ, μέρος των οποίων προέκυψε πως προέρχονταν από τις τρεις διαρρήξεις και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες των σπιτιών που είχαν "χτυπήσει" οι δράστες εκμεταλλευόμενοι την απουσία τους, στο διάστημα από τις 11 ως τις 14 Αυγούστου του 2018.

Επιπλέον, κατασχέθηκε και το όχημα που χρησιμοποιούσαν στην παράνομη δραστηριότητά τους. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών για διακεκριμένες κλοπές υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ η Ασφάλεια ερευνά για την ταυτοποίηση των συνεργών τους και για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες διαρρήξεις.

Ειδήσεις σήμερα:

Τέλος η υποχρεωτική χρήση μάσκας από σήμερα στους εξωτερικούς χώρους

Σφυροκόπημα του Πούτιν στην Ουκρανία, την ώρα που ο Ζελένσκι εκλιπαρεί για εμπλοκή του ΝΑΤΟ

Αυτός είναι ο 61χρονος που συνελήφθη για το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα - Πώς τον εντόπισαν οι Αρχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης