Για τις δύσκολες ώρες του πολέμου μιλά η κυρία Κατερίνα Σεβτσένκο που κατοικεί στο Χάρκοβο.
Η κ. Σεβτσένκο, μιλώντας στο Μega, αναφέρθηκε στις ελλείψεις τροφίμων στα σούπερ μάρκετ αλλά και στην κατάσταη που επικρατεί.
«Από το παράθυρό μου, βλέπω καπνούς ακούω εκρήξεις και φοβάμαι. Ακούγαμε εκρήξεις το βράδυ, και μπορούσαμε να δούμε από τα παράθυρα τί γίνεται στα προάστια. Τα σούπερ μάρκετ είναι άδεια. Δεν έχει μακαρόνια, ρύζι, ούτε τρόφιμα για κατοικίδια ζώα», δήλωσε αρχικά.
«Ο πατέρας μου είναι μεγάλος, δεν περπατάει, δεν μπορεί να μετακινηθεί. Το καλύτερο που μπορύμε να κάνουμε είναι να μείνουμε σπίτι. Κάθε πρωί βλέπουμε σε ένα κανάλι, που μάς λένε τι να κάνουμε, να μένουμε σπίτι, να μην περπατάμε άσκοπα και να κάνουμε τι δουλειές μας από τις 6 έως τις 3», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Σεβτσένκο.
Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός STEM 2026 , με στρατηγικό συνεργάτη την COSMOTE TELEKOM για 12η συνεχή χρονιά, ανέδειξε πώς η νέα γενιά αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να δώσει λύσεις με κοινωνικό αποτύπωμα.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.