Ρόδος: Νεαρός κατηγορείται για απόπειρα βιασμού της 22χρονης πρώην συντρόφου του

Ρόδος: Νεαρός κατηγορείται για απόπειρα βιασμού της 22χρονης πρώην συντρόφου του

Σήμερα αναμένεται να απολογηθεί ο 24χρονος Πακιστανός που κατηγορείται για βιασμό, απειλές και πρόκληση σωματικών βλαβών - Η κοπέλα ισχυρίστηκε ότι, απειλώντας της με σουγιά, προσπάθησε να της βγάλει τα ρούχα

viasmos
Το απόγευμα του Σαββάτου θα απολογηθεί ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου ένας 24χρονος Πακιστανός κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού, για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή σε βάρος τέως μόνιμου συντρόφου κατ’ εξακολούθηση.

Ο 24χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου την 23η Φεβρουαρίου 2022 κατόπιν μηνύσεως που υπέβαλε εις βάρος του η 22χρονη ημεδαπή πρώην σύντροφός του.

Η φερόμενη ως θύμα ξεκίνησε μέσω διαδικτύου να συνομιλεί με τον κατηγορούμενο τον Δεκέμβριο του 2020. Εκείνος διέμενε στους Σοφάδες Καρδίτσας και την 12η Σεπτεμβρίου 2021 ήλθε στη Ρόδο με πλοίο από τον Πειραιά για να συγκατοικήσουν. Τον φιλοξένησε για μια εβδομάδα στην οικία της στις Καλυθιές, όπου διαμένει με τους γονείς της και ακολούθως βρήκε στέγη με έναν ομοεθνή του στο ίδιο χωριό.

Η σχέση τους αρχικά ήταν φυσιολογική, αλλά τον Νοέμβριο του ίδιου έτους εμφάνισε για πρώτη φορά σημάδια ζήλειας χωρίς να δώσει κάποιο δικαίωμα. Είχαν βγει βόλτα και αφού αποχώρησαν από μία καφετέρια, χωρίς λόγο άρχισε να της φωνάζει, να την εξυβρίζει και την χτύπησε. Η γυναίκα τον εγκατέλειψε τότε και έκτοτε για κάποια διαστήματα ήταν μαζί.

Οπως κατήγγειλε, μέχρι την 14η Ιανουαρίου 2022 που χώρισαν,  την είχε χτυπήσει ακόμη τρεις φορές.

Την 14η Φεβρουαρίου 2022 ημέρα εορτασμού του Αγίου Βαλεντίνου της δώρισε τριαντάφυλλα και την ίδια ημέρα της τηλεφωνούσε συνεχώς.
Κλείσιμο
Τρεις μέρες μετά συναντήθηκαν αλλά η σχέση τους δεν επανέκαμψε.

Την 22α Φεβρουαρίου 2022 το απόγευμα μετέβη σε κτήμα στις Καλυθιές όπου δουλεύει για να ψήσουν μαζί με τους ιδιοκτήτες και να φάνε.
Οταν τελείωσαν του ζήτησε να την μεταφέρει σπίτι και ενώ ήταν μεθυσμένος, όπως υποστηρίζει, ξεκίνησαν με τη μοτοσυκλέτα του ιδιοκτήτη. Ενώ εκινούντο στον χωματόδρομο και πριν φτάσουν στην επαρχιακή οδό Ψίνθου -Καλυθιών σταμάτησε στην άκρη και ξεκίνησε ερωτική εξομολόγηση.

Ενώ της έλεγε ότι την αγαπάει, όπως περιέγραψε, ταυτόχρονα φαινόταν νευριασμένος.

Έβγαλε από την τσέπη του έναν σουγιά και της τον έβαλε στον λαιμό λέγοντάς της ότι την αγαπά και ακολούθως, όπως περιέγραψε η 22χρονη, την χτύπησε στο στήθος, την έριξε στο έδαφος και προσπάθησε να της βγάλει τα ρούχα.

Ακολούθως την άφησε και άρχισε να φωνάζει και να χτυπάει το κεφάλι του στο έδαφος. Η γυναίκα, όπως είπε, άρχισε να τρέχει στο χωράφι και κατάφερε να κρυφτεί πίσω από ένα δέντρο και να τηλεφωνήσει στον πατέρα της για να την πάρει από το σημείο.

Μέχρι να φτάσει όμως στο σημείο ο πατέρας της, ο Πακιστανός πήγε από πίσω της την έπιασε από τον λαιμό και την απείλησε να την σκοτώσει. Ο πατέρας της έφτασε στο σημείο και την μετέφερε στην οικία τους, ενώ λίγη ώρα μετά στο σπίτι μετέβη και ο Πακιστανός και φώναζε έξω από το σπίτι.

Ο ίδιος αρνείται τα όσα του αποδίδονται και προανακρινόμενος δεν δήλωσε κάτι επί της ουσίας των όσων καταμαρτυρεί εις βάρος του η πρώην σύντροφός του.

Ως συνήγορος υπεράσπισής του παρίσταται ο δικηγόρος κ. Σεβαστιανός Κούρκουλος.

Πηγή: dimokratiki.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Η ιατροδικαστική έκθεση για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη


Εισβολή στην Ουκρανία: Ο ουκρανικός στρατός αναφέρει ότι κατέρριψε ρωσικό μεταγωγικό αεροσκάφος Il-76

Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης καλύπτει μόνος του την ΑΜΚ ύψους 10 εκατ. ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης