Μέχρι σήμερα το πρωί ο Μένιος Φουρθιώτης ήλπιζε ότι θα έμενε κι άλλες μέρες στο δωμάτιο 322 της 3ης Ορθοπεδικής Κλινικής στο ΚΑΤ, όπου νοσηλευόταν.
Δυστυχώς για τον ίδιο οι γιατροί σήμερα το πρωί έδωσαν εξιτήριο στον φρουρούμενο Μένιο και το Τμήμα Μεταγωγών ανέλαβε την μεταφορά του στο σωφρονιστικό κατάστημα των Φυλακών Ναυπλίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Φουρθιώτης έφθασε στο Ναύπλιο πριν από λίγες ώρες σε κακή ψυχολογική κατάσταση, αφού εισέρχεται σε ένα εντελώς άγνωστο περιβάλλον.
Από την στιγμή που συνελήφθη και κρίθηκε εκ νέου προφυλακιστέος για παραβίαση των περιοριστικών όρων της αποφυλάκισης του-δεν παρουσιαζόταν τρεις φορές το μήνα στο Α.Τ. της περιοχής του δηλώνοντας κινητικά προβλήματα- προσδοκούσε ότι θα ήταν και πάλι τρόφιμος των Φυλακών Κορυδαλλού.
Κάτι που δεν συνέβη, αφού φέρεται να είχε δημιουργήσει στενές σχέσεις με αρκετούς κρατούμενους όπως τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και άλλους με τους οποίους συναγελαζόταν.
Ο εισαγγελέας εκτέλεσης ποινών επέλεξε να τον στείλει στις φυλακές του Ναυπλίου, όπου αυτός θα είναι ο πιο διάσημος προφυλακισμένος του συγκεκριμένου σωφρονιστικού ιδρύματος.
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.