Το ζήτημα αντιμετώπισης της οπαδικής βίας αλλά και της απονομής της Δικαιοσύνης προϋποθέτει την συμμετοχή πολλών παραγόντων προκειμένου να φτάσουμε στην εξαφάνιση θλιβερών φαινομένων δήλωσε σήμερα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας.
Δεσμεύθηκε για την αυστηροποιηση των σχετικών διατάξεων του ποινικού κώδικά προκειμένου να μην υπάρχει αναστολή εκτέλεσής ποινής και να μπαίνουν περιοριστικοί όροι από την πρώτη στιγμή.
Προανήγγειλε επίσης ότι μέχρι το 2025 θα έχουμε ψηφιακή Δικαιοσύνη.
Ερωτηθείς σχετικά δήλωσε ότι δεν υπάρχει συζήτηση για αλλαγή του εκλογικού νόμου και η κυβέρνησή είναι προσηλωμένη στους στόχους που έθεσε για να φέρει την πραγματική ανάπτυξη στην ελληνική οικονομία.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.