Πτώση άνδρα στις γραμμές του μετρό στον σταθμό «Πανεπιστήμιο»
Ο άνδρας είναι καλά στην υγεία του ενώ όπως είπε στον επόπτη του σταθμού ζαλίστηκε και έπεσε στις γραμμές
Πτώση άνδρα στις γραμμές του μετρό στον σταθμό «Πανεπιστήμιο»σημειώθηκε νωρίτερα την Παρασκευή. Πρόκειται για άνδρα ενώ τη στιγμή της πτώσης δεν περνούσε κάποιος συρμός.
Ο άνδρας απομακρύνθηκε από το σημείο, είναι καλά στην υγεία του ενώ τα δρομολόγια διεξάγονται κανονικά. Σε συνομιλία που είχε με τον επόπτη του σταθμού του είπε ότι ζαλίστηκε και έπεσε.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.