Κως: Αυτοί είναι οι δύο 18χρονοι που σκοτώθηκαν σε τροχαίο - Τι λένε οι γονείς τους
Με τρεμάμενη φωνή μίλησαν οι γονείς του 18χρονου και του 17χρονου που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο - Ηταν αδερφικοί φίλοι - «Είχα βγάλει μια γυναίκα πνιγμένη από εκεί πριν από 20 χρόνια», λέει ο ένας πατέρας
Συγκλονισμένη συνεχίζει να είναι η τοπική κοινωνία της Κωαπό τον τραγικό θάνατο που βρήκαν ένας 18χρονος και ένας 17χρονος σε τροχαίοστην περιοχή του Αγίου Βασιλείου.
Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, o πατέρας του 17χρονου Μάξιμου είπε με τρεμάμενη φωνή: «Πήγαν 500-600 άτομα στο νοσοκομείο να δώσουν αίμα, το αγαπούσαν πολύ το παιδί μου. Πήγαν να περάσουν δύο αυτοκίνητα από το γεφύρι που δεν γίνεται αυτό. Εχουν γίνει πολλά ατυχήματα εκεί. Εγώ είχα βγάλει μια γυναίκα πνιγμένη από εκεί πριν από 20 χρόνια. Οδηγούσε το παιδί που σώθηκε και είχε δίπλωμα οδήγησης, μόνο ο γιος μου είναι ανήλικος και καθόταν στο πίσω κάθισμα. Από μωρά παιδία ήταν φίλοι».
Με δυσκολία μίλησε και ο πατέρας του 18χρονου Μανώλη στο Star λέγοντας: «Ηταν γελαστό παιδί, αυτό τα λέει όλα. Δεν με ενδιαφέρει αν φταίει το παιδί που οδηγούσε, ξέρω ότι δεν το ήθελε». Ο νονός του Μανώλη που διαθέτει γραφείο τελετών είναι επιφορτισμένος με τον ρόλο της οργάνωσης των κηδειών των δύο νεαρών. «Ακουσα σειρήνες, μου είπαν ότι έχει γίνει τροχαίο. Σκέφτηκα να τον πάρω τηλέφωνο, έτσι προληπτικά να δω που βρίσκεται. Του έκανα πέντε κλήσεις, δεν απάντησε. Μετά μας ειδοποίησαν από το νοσοκομείο ότι ήταν τραυματίας. Τα σημεία εκεί, ο δρόμος είναι δολοφονικός.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.