Εντονο είναι το πρόβλημα που προκλήθηκε από την κακοκαιρία και στο Μονοδένδρι της Πάτρας. Απροσπέλαστος είναι ο δρόμος κατά μήκος όλης της παραλίας. Η θάλασσα ενώθηκε με τις αυλές των σπιτιών και των καταστημάτων.
Οπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το pelop.gr, το οδόστρωμα σε κάποια σημεία έχει πέσει και δέντρα έχουν πέσει.
Οι δυνατοί άνεμοι και το κύμα έβγαλαν πέτρες και χαλίκια από τη θάλασσα τα οποία έχουν «πνίξει» τον δρόμο.
Σχεδόν όλη η παραλιακή της πόλης έχει υποστεί ζημιές αφού και σε Παραλία, Ιτιές και Πλαζ έχουν σημειωθεί πλημμυρικά φαινόμενα αλλά και πτώσεις δέντρων με την πυροσβεστικήκαι τα συνεργεία της πολιτικής προστασίας του Δήμου να επιχειρούν αδιαλείπτως.
Κλείσιμο
Επίσης, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων, στον παραλιακό δρόμο του Ρίου χθες το βράδυ, εργαζόμενοι του Δήμου, απεγκλώβισαν ζευγάρι από αυτοκίνητο, που είχε παγιδευτεί από τα νερά και κινδύνεψε να πνιγεί.
Στο έλεος της κακοκαιρίας και η Ηλεία
Αλώβητες στο πέρασμα της, δεν έμειναν ούτε η παραλία της Σπιάντζας, ούτε η παραλία της Σκαφιδιάς, του δήμου Πύργου, όπου οι θυελλώδεις άνεμοι, δημιούργησαν πολλά προβλήματα.
Το δυνατό μπουρίνι «χτύπησε» ακόμη και την περιοχή του Αγίου Ανδρέα.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, επίσης, δέχθηκε κλήσεις για αντλήσεις υδάτων στη Μούτελη, καθώς και για κοπές δέντρων στην ευρύτερη περιοχή.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.