Η προσφιλής τακτική του, να σπάζει τα τζάμια αυτοκινήτων με... βαριοπούλα για να κλέψει ό,τι είχε αξία, αποκάλυψε την ταυτότητα του σεσημασμένου κακοποιού που είχε ρημάξει τα σταθμευμένα οχήματα σε περιοχή της Λαμίας, παραβιάζοντας με αυτόν τον τρόπο δέκα στο διάστημα από τις 16 ως τις 19 Νοεμβρίου!
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αξιοποίησαν στο πλαίσιο της έρευνάς τους τα στοιχεία που συγκέντρωσαν και κατάλαβαν ότι ο παλιός τους γνώριμος είχε προκαλέσει τις ζημιές στα αυτοκίνητα και είχε κλέψει μικροποσά σε κέρματα, διάφορα μικρααντικείμενα και διάφορα προσωπικά έγγραφα των ιδιοκτητών από πέντε από αυτά.
Κατά την έρευνα που έκαναν στο σπίτι του, βρήκαν την επίμαχη βαριοπούλα, μία πρόσοψη από ράδιο -cd αυτοκινήτου και τα ρούχα που φορούσε στις επιδρομές του, με τα οποία είχε καταγραφεί από κάμερα κλειστού κυκλώματος. Έτσι, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικείο Λαμίας, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες κλοπές.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή