Προκόπης Παυλόπουλος: Στο νοσοκομείο για παρακολούθηση- Νοσεί με covid-19
Κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία λόγω του ότι έχει υποκείμενο νόσημα - Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε και η σύζυγός του
Στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους εισήχθη ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Η νοσηλεία του κρίθηκε αναγκαία αν και είναι εμβολιασμένος και ασυμπτωματικός λόγω του ότι έχει υποκείμενο νόσημα- χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ).
Από το νοσοκομείο Αλεξάνδρα εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
Σήμερα 06/11/2021 και ώρα 11:10 π.μ. εισήχθη στη Θεραπευτική Κλινική του Γ.Ν.Α. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Καθηγητής Κος Προκόπιος Παυλόπουλος για προληπτικούς λόγους.
Ο πρώην ΠτΔ είναι εμβολιασμένος, ασυμπτωματικός, η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή και κρίθηκε (από τον θεράποντα ιατρό του) προληπτικά η ολιγοήμερη παρακολούθηση σε Νοσοκομειακό περιβάλλον, λόγω του ατομικού ιστορικού του ως ασθενής ΧΑΠ.
Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε και η σύζυγός του, Σίσσυ Παυλοπούλου, η οποία παραμένει στο σπίτι, δίχως έντονα συμπτώματα.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»