Μεγάλη ζημιά είχε προκαλέσει ένας άγνωστος διαρρήκτηςπου είχε εισβάλει τον περασμένο Ιούνιο σε έναν σταθμό τηλεπικοινωνιών σε αγροτική περιοχή της Ημαθίας και είχε ξηλώσει όλους τους συσσωρευτές που τον ενεργοποιούσαν!
Ο δράστης είχε αρπάξει 13 μπαταρίες συνολικής αξίας 5.000 ευρώ προκαλώντας εκτεταμένες φθορές και το αποτέλεσμα ήταν να διακοπεί η λειτουργία του σταθμού. Όπως προέκυψε από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, πίσω από την κλοπή ήταν ένας 22χρονος Ρομά σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.
Δυο χρόνια μετά βρήκαν ποιος έκλεψε το αυτοκίνητο
Το αυτοκίνητο που είχε κλαπεί πριν από δύο χρόνια από ένα χωριό του δήμου Γόρτυνας, την ώρα που ο ιδιοκτήτης του διασκέδαζε σε μια κοινωνική εκδήλωση, είχε βρεθεί λίγους μήνες μετά εγκαταλελειμμένο στο Ηράκλειο. Όμως, μόλις τώρα αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του δράστη από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Αστερουσίων. Πρόκειται για έναν Έλληνα κάτοικο Ηρακλείου σεσημασμένου για κλοπές, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε άλλη μια δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου.
Και στο Λουτράκι, εξιχνιάστηκε ύστερα από έρευνες των αστυνομικών του τοπικού τμήματος μία κλοπή που είχε γίνει το προηγούμενο Σάββατο από το όχημα ενός κατοίκου της περιοχής. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 42χρονου Έλληνα και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Μέσω της Snappi και της ψηφιακής της κάρτας, οι χρήστες μπορούν να λάβουν το μέγιστο ποσό του Fuel Pass 2026 με μια εύκολη και γρήγορη online διαδικασία.
Το κοινό της Αθήνας έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη δημιουργικότητα της LEGO® με τη συγκίνηση της Formula 1, στο The Mall Athens, μέχρι τις 11 Απριλίου.