Μύκονος: Έκλεβε μπαταρίες και τις πωλούσε

Μύκονος: Έκλεβε μπαταρίες και τις πωλούσε

Στη Λευκάδα, ζευγάρι «κυνηγών» μετάλλων λεηλάτησε κτίριο

Mykonos-klopes-mpataries
Έβγαζε «μεροκάματο» πουλώντας… κοψοχρονιά στους ιδιοκτήτες φορτηγών τις μπαταρίες που είχε κλέψει από τον υπαίθριο χώρο μιας επιχείρησης στη Μύκονο ένας Έλληνας, αλλά για κακή του τύχη οι αγοραστές εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του τμήματος του νησιού των ανέμων!

Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν για την εισβολή που είχε γίνει την περασμένη Παρασκευή στην επιχείρηση, από τον υπαίθριο χώρο της οποίας έκαναν φτερά δέκα μπαταρίες συνολικής αξίας 1.500 ευρώ που χρησιμοποιούνται σε φορτηγά. Στο πλαίσιο της έρευνας, έκαναν το Σάββατο έλεγχο σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο Έλληνες και βρήκαν τις δέκα μπαταρίες.

Οι δράστες αποκάλυψαν ότι τις είχαν αγοράσει από τον κλέφτη αντί μόλις 100 ευρώ, συνελήφθησαν και κατασχέθηκε το όχημα με το οποίο μετέφεραν τα κλοπιμαία. Αμέσως μετά, συνελήφθη και ο «πωλητής» και οδηγήθηκαν μαζί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου κατηγορούμενοι για κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κατά περίπτωση.

Ζευγάρι «κυνηγών» μετάλλων λεηλάτησε κτίριο

Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ένα ζευγάρι Ελλήνων, την στιγμή που ξήλωναν μεταλλικά αντικείμενα συνολικής αξίας 1.000 ευρώ από ένα κτίριο στη Λευκάδα. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας που τους άσκησε δίωξη για κλοπή κατά συναυτουργία, ενώ τα κλεμμένα μέταλλα αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του κτιρίου.


Ειδήσεις σήμερα

Τζόνι Κας: Η πρώτη σύζυγός του, ο «πόλεμος» από τους ρατσιστές και η «ανατροπή» για τις ρίζες της

Κικίλιας: Τον Σεπτέμβριο ο διαγωνισμός για 4.000 προσλήψεις νοσηλευτών στο ΕΣΥ

Δίχως τέλος η αιματοχυσία στη Γάζα - Πάνω από 220 οι νεκροί του νέου κύκλου βίας 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης