Και οι επτά καταδιώκοντες αστυνομικοί φαίνεται ότι έχουν πυροβολήσει, ενώ βρεθήκαν πάνω από 30 κάλυκες στο σημείο. Η έρευνα διεξάγεται από το τμήμα δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής, παρουσία εισαγγελέα. Οι αστυνομικοί συνελήφθησαν στα πλαίσια του αυτοφώρου με την κατηγορία που τους βαραίνει να είναι αυτή της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο. Οι αστυνομικοί υπηρετούν στην ομάδα ΔΙΑΣ Δυτικής Αττικής.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.