Σε πένθος έχουν πέσει τα Τρίκαλα από την απώλεια δύο ανθρώπων, νέων σε ηλικία, μόλις 29 και 34 ετών από κορωνοϊό με διαφορά μόλις λίγων ημερών.
Ο διοικητής νοσοκομείου Τρικάλων, Κωνσταντίνος Γρηγορίου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης ανέφερε ότι και οι δύο ήταν ανεμβολίαστοι και τονίζει ότι αν είχαν πάει νωρίτερα στο νοσοκομείο, πιθανότατα θα είχαν σωθεί.
«Ο 29χρονοςμε το που ήρθε στο νοσοκομείο, εισήχθη αμέσως στη ΜΕΘ. Ήταν περίπου 10 μέρες στο σπίτι του, νοσούσε με πυρετό και πνευμονία και άργησε να έρθει, ενώ δεν είχε καθόλου υποκείμενα νοσήματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γρηγορίου.
Ο διοικητής τού νοσοκομείου Τρικάλων
Σε ό,τι αφορά, στην 34χρονη κοπέλα, υπογράμμισε ότι προσκομίστηκε νεκρή και για αυτό θα διεξαχθεί νεκροψία προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια του θανάτου της. Ο ίδιος σημείωσε ότι τα ποσοστά εμβολιασμού στα Τρίκαλα είναι πολύ χαμηλά, της τάξεως του 52%-53%.
Ο αποχαιρετισμός του δημάρχου Τρικκαίων στον 29χρονο
Υπενθυμίζεται ότι με μια φορτισμένη ανάρτηση και με λέξεις σκληρές, που δε χρησιμοποιεί συνήθως και ειδικά στο δημόσιο λόγο, ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ αποχαιρετά τον 29χρονο Παύλο Παπαγιάννη, που κατέληξε στη ΜΕΘ covid-19 του Νοσοκομείου Τρικάλων, με τον οποίο μάλιστα είχε ιδιαίτερη σχέση, καθώς ήταν υποψήφιος με τον Συνδυασμό του το 2014.
Ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου με μια ανάρτηση-γροθιά στο στομάχι, απευθύνει έκκληση σε όλους να αντιληφθούν τη σπουδαιότητα του εμβολιασμού, καθώς μόνο μέσω αυτού μπορούν να σωθούν ζωές.
«Όχι και στα 29 ρε γαμώτο.... Ο Παύλος ήταν ο νεότερος υποψήφιος που είχα. Τότε μόλις 22 χρόνων. Ο Παύλος ήταν ωραίος, δραστήριος, ευγενικός... Εξαιρετικό παιδί. Ο Παύλος κόλλησε covid. Ο Παύλος κηδεύεται σήμερα, σε λίγη ώρα, στα Τρίκαλα. Να τελειώσουμε ίσως με τις μ@λακιες γύρω από την ανάγκη εμβολιασμού;»
Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα Σάββατο 16 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί σε στενό οικογενειακό κύκλο.
Δείτε την ανάρτηση:
Όχι και στα 29 ρε γαμώτο....
Ο Παύλος ήταν ο νεότερος υποψήφιος που είχα. Τότε μόλις 22 χρόνων.
Ο Παύλος ήταν ωραίος,...
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.