Από την Δευτέρα 30 Αυγούστου έως την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021, πραγματοποιήθηκε στη Νέα Πέραμο Αττικής βασική και προκεχωρημένη εκπαίδευση στις καταδύσεις στελεχών των Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων (ΔΕΕ) της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, από εκπαιδευτές της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου του ΓΕΕΘΑ.
Η παραπάνω εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Προγράμματος Στρατιωτικής Συνεργασίας (ΠΣΣ) έτους 2021 μεταξύ των δύο χωρών (https://geetha.mil.gr/ypografi-programmatos-dimeroys-stratiotikis-synergasias-elladas-dimokratias-voreias-makedonias/ ) και εντάσσεται στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών των Ελληνικών ΔΕΕ με φίλες και σύμμαχες χώρες, που έχουν προγραμματιστεί και εκτελούνται με βάση τον συνολικό σχεδιασμό του ΓΕΕΘΑ.
Επιπρόσθετα αναδεικνύει τη συνδρομή των Ελληνικών ΕΔ στην υποστήριξη της εν λόγω χώρας, στο πλαίσιο της ανάπτυξης και προσαρμογής των αμυντικών της δυνατοτήτων σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Συμμαχίας.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.