Κόνιτσα: Αναγνώρισαν τον καλλιεργητή χασισοφυτείας με το Καλάσνικοφ

Κόνιτσα: Αναγνώρισαν τον καλλιεργητή χασισοφυτείας με το Καλάσνικοφ

Τα στοιχεία του Αλβανού καλλιεργητή ταυτοποιήθηκαν αλλά δεν εντοπίστηκε για να συλληφθεί

kalasnikof_1
Στα χέρια των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων βρέθηκε ο καλλιεργητής της μεγάλης χασισοφυτείας που εντοπίστηκε στις 5 Αυγούστου στην Κόνιτσα, ο οποίος περνούσε τις νύχτες του σε αυτοσχέδιο κατάλυμα στον χώρο έχοντας δίπλα του ένα Καλάσνικοφ έτοιμο για μάχη! 

Τα στοιχεία του Αλβανού καλλιεργητή ταυτοποιήθηκαν στο πλαίσιο της έρευνας σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, αλλά δεν εντοπίστηκε για να συλληφθεί και εκτιμάται ότι έχει διαφύγει στην πατρίδα του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

kalasnikof_2


Η οργανωμένη φυτεία κάνναβης είχε εντοπιστεί σε μια δύσβατη δασώδη παραποτάμια περιοχή της Κόνιτσας και οργανώθηκε επιχείρηση μαζί με ομάδα της Ε.Κ.Α.Μ. Βορείου Ελλάδας. Τότε, στην πρόχειρα κατασκευασμένη καλύβα είχε συλληφθεί ένας άλλος Αλβανός που κοιμόταν έχοντας δίπλα του το πολεμικό τυφέκιο με 30 φυσίγγια στον γεμιστήρα και ξιφολόγχη και άλλους τρεις ταχυγεμιστήρες με συνολικά 28 σφαίρες!

Κατά την έρευνα που ακολούθησε, ξεριζώθηκαν από τον χώρο της φυτείας συνολικά 544 δενδρύλλια κάνναβης που είχαν ύψος από πέντε εκατοστά ως 2,70 μέτρα, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη μια αυτοσχέδια δεξαμενή νερού στην οποία είχε συνδεθεί λάστιχο ποτίσματος μήκους 30 μέτρων, ένα φτυάρι, τσάπες, πριόνια και άλλα αγροτικά εργαλεία.


kalasnikof_3





Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα: Κατάληψη για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας

Παναμάς: Νόμιμη η χρήση κάνναβης για θεραπευτικούς σκοπούς

Σε πίεση το ΕΣΥ: Βγαίνουν εκτός «μάχης» οι ανεμβολίαστοι - Το σχέδιο του υπουργείου 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης