Μεσολόγγι: Οριοθετημένη στον ΧΥΤΑ η φωτιά που ξεκίνησε από τον 'Αγιο Συμεών
Στις προσπάθειες κατάσβεσης συνεχίζουν να επιχειρούν 36 πυροσβέστες με δύο πεζοπόρα τμήματα και 13 οχήματα
Εντός των ορίων του ΧΥΤΑ, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, εξακολουθεί να καίει η φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα το απόγευμα στην περιοχή 'Αγιος Συμεών Μεσολογγίου και η οποία αρχικώς είχε επεκταθεί σε παρακείμενη δασική έκταση, χωρίς να απειλήσει κατοικημένες περιοχές.
Στις προσπάθειες κατάσβεσης συνεχίζουν να επιχειρούν 36 πυροσβέστες με δύο πεζοπόρα τμήματα και 13 οχήματα, ενώ συνδράμουν μηχανήματα έργου και υδροφόρες της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.