Νεκρός βρέθηκε ο 46χρονος Λάμπρος Μπέκιος, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν τον Δεκαπενταύγουστο, από την περιοχή Φιλιάτες Θεσπρωτίας.
Εντοπίστηκε την Τετάρτη σε γκρεμό στην Μίχλα, στο αυτοκίνητό του. Οι άντρες της ΕΜΑΚ προσέγγισαν το όχημα και εντόπισαν νεκρό τον άτυχο άνδρα.
Όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να βρεθεί στον γκρεμό.
Υπενθυμίζεται ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Μπέκιου στις 19 Αυγούστου και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος των οικείων του.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών