Μια αποκρουστική εικόνα αντικρίζουν για ακόμη μια φορά κάτοικοι και επισκέπτες της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι περπατούν στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, καθώς στα νερά του Θερμαϊκού επιπλέουν νεκρά πτηνά, κάθε λογής απορρίμματα αλλά και φύκια.
Δεν πρόκειται για την πρώτη φορά που συναντά κανείς παρόμοια εικόνα, ωστόσο, με τη θερμοκρασία να ξεπερνάει τους 37 βαθμούς Κελσίου, η μυρωδιά που αναδύεται είναι έντονη, ενώ οι τουρίστες που περπατούν φωτογραφίζουν με τα κινητά τους τηλέφωνα το άσχημο θέαμα.
Ενδεικτικό είναι ότι, όπως φαίνεται στις εικόνες που κατέγραψε το GRTimes.gr, σχεδόν από το ύψος του λιμανιού ως και τον Λευκό Πύργο, στα νερά του Θερμαϊκού επιπλέουν, μεταξύ άλλων, κομμάτια δέντρων, βαρέλια, μπάλες θαλάσσης, διάφορες πλαστικές συσκευασίες, κάθε λογής σκουπίδια αλλά και τουλάχιστον δύο νεκρά πτηνά, κάνοντας ακόμα πιο αποκρουστικό το σκηνικό.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς