SOS: Ο κορωνοϊός στο αυτοκίνητο μας – Τι να κάνω με το κλιματιστικό;

SOS: Ο κορωνοϊός στο αυτοκίνητο μας – Τι να κάνω με το κλιματιστικό;

Με την μετάλαξη Δ να αυξάνει τα κρούσματα, θα πρέπει ακόμη και στο αυτοκίνητό μας να παίρνουμε κάποιες προφυλάξεις για να παραμείνουμε ασφαλείς. Και κυρίως όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί.

SOS: Ο κορωνοϊός στο αυτοκίνητο μας – Τι να κάνω με το κλιματιστικό;

Υπάρχουν λοιπόν κάποιες μικρές κινήσεις που θα πρέπει να κάνει κάθε οδηγός ή επιβάτης του αυτοκινήτου, που θα τον προφυλάξουν ακόμη περισσότερο στο ενδεχόμενο να κολλήσουν τον ιό και να τον μεταδώσουν.

Όπως λοιπόν συμβουλεύει το Εθνικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Επιδημιών των Η.Π.Α., το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνει κάποιος πριν μπει σε ένα αυτοκίνητο είναι να πλύνει τα χέρια του ή να τα καθαρίσει με ένα αντισηπτικό μαντηλάκι. Αντίστοιχα, θα πρέπει να το επαναλάβει όσο πιο σύντομα γίνεται όταν βγει από το αυτοκίνητο.

Στην περίπτωση τώρα που στο αυτοκίνητο επιβαίνουν άτομα που δεν ανήκουν στην οικογένεια, τότε καλό θα είναι όλοι να φορούν μάσκα και να έχουν λίγο ανοιχτά τα παράθυρα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης