Φυτώριο και δυόμισι κιλά κάνναβης σε σπίτι στο Κιλκίς

Φυτώριο και δυόμισι κιλά κάνναβης σε σπίτι στο Κιλκίς

Χειροπέδες σε έναν Έλληνα που καλλιεργούσε φυτώριο στην αυλή του σπιτιού του

diwxi_kilkis_xasis
Ψάχνουν και δεύτερη χασισοφυτεία οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που πέρασαν χειροπέδες σε έναν Έλληνα στο Κιλκίς, καθώς θεωρούν απίθανο να τρύγησε τα πάνω από δυόμισι κιλά κάνναβης από το φυτώριο που καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του.

Κι αυτό γιατί τα 48 δενδρύλλια κάνναβης που ξερίζωσαν είχαν ύψος μόλις 30 εκατοστά και ήταν αδύνατο να είχαν τόσο μεγάλη παραγωγή. Στο σπίτι του δράστη κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 2 κιλών και 621 γραμμαρίων. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και η έρευνα συνεχίζεται για να εντοπιστεί η «πηγή» των ποσοτήτων.

Ζευγάρι καλλιεργούσε χασισόδεντρα στη Σάμο

Η σύλληψη ενός άνδρα με μία συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 0,6 γραμμαρίου από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στη Σάμο, είχε ως αποτέλεσμα να ακολουθήσει έρευνα στο σπίτι του. Εκεί, συνελήφθη και η σύζυγός του, καθώς διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσαν μαζί πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,72 ως 1,13 μέτρου στους εξωτερικούς χώρους, ενώ και μέσα στο σπίτι βρέθηκαν δυο γλάστρες με άλλα δυο χασισόδεντρα.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν 13 γραμμάρια αποξηραμένων φύλλων κάνναβης, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 40 γραμμάριων, σπόροι κάνναβης, μια πίπα και ένας μεταλλικός θρυμματοποιητής. Το ζευγάρι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου που άσκησε και στους δυο δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο ντοκουμέντο από την πτώση του αιωροπτεριστή που βρήκε τραγικό θάνατο στη Βοιωτία

Χρήστος Παππάς: «Δεν ήθελα να του κλείσω την πόρτα» λέει η 52χρονη Ουκρανή

Survivor: Σάκης και Ηλίας οι φιναλίστ του τελικού - Όλα όσα έγιναν στον ημιτελικό – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης