Πάτρα: Πιτσιρίκια 7 και 10 χρόνων έκλεψαν ποδήλατο!

Πάτρα: Πιτσιρίκια 7 και 10 χρόνων έκλεψαν ποδήλατο!

Δίωξη ασκήθηκε στη μητέρα τους για παραμέληση της εποπτείας των ανήλικων παιδιών της - Έκλεψαν οχήματα σε Πύργο και Ρόδο, αλλά τους συνέλαβαν

4E40DEFFA16CCC84E9122D0D25EE55A9
Στην παρανομία... εξ απαλών ονύχων βρέθηκαν δυο ανήλικα αδελφάκια ηλικίας μόλις 7 και 10 χρόνων, τα οποία ταυτοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας ως οι δράστες της κλοπής ενός ποδηλάτου αξίας 700 ευρώ, έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη του στην Πάτρα!

Τα πιτσιρίκια, βέβαια, δεν συνελήφθησαν λόγω της μικρής τους ηλικίας, ωστόσο η Ελληνίδα μητέρα τους συνελήφθη από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε με χειροπέδες στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ο οποίος της άσκησε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας των ανήλικων παιδιών της.

Εξιχνίασαν κλοπές οχημάτων στον Πύργο και τη Ρόδο

Στην Ασφάλεια Πύργου προσήχθη ένας Έλληνας, το πρωί της Τετάρτης, ως ύποπτος για δύο κλοπές οχημάτων που είχαν γίνει στην πόλη μέσα στον Ιούνιο. Τελικά, ομολόγησε ότι αυτός τα είχε κλέψει, υπέδειξε πού τα είχε εγκαταλείψει και αφέθηκε ελεύθερος, αφού πρώτα σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κλοπή τροχοφόρων.

Στην Ρόδο, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος ενός 38χρονου Έλληνα, ο οποίος εντοπίστηκε να οδηγεί ένα μοτοποδήλατο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή το περασμένο Σάββατο. Το μοτοποδήλατο κατασχέθηκε για να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του, ενώ ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος αφού είχε παρέλθει το όριο του αυτοφώρου.

Ειδήσεις σήμερα

Εξαφάνιση Γαλλίδας τουρίστριας στα Χανιά: Οι τελευταίες κινήσεις της Βιολέτ πριν χαθούν τα ίχνη της

Η απαλλαγή Παπασταύρου, η αντίδραση από τη ΝΔ και η στάση του ΣΥΡΙΖΑ

ΗΠΑ: Το Τέξας εκτέλεσε κι άλλον θανατοποινίτη μετά την αναστολή της εσχάτης των ποινών λόγω της πανδημίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης