Εξαφάνιση Γαλλίδας τουρίστριας στα Χανιά: Οι τελευταίες κινήσεις της Βιολέτ πριν χαθούν τα ίχνη της

Εξαφάνιση Γαλλίδας τουρίστριας στα Χανιά: Οι τελευταίες κινήσεις της Βιολέτ πριν χαθούν τα ίχνη της

Η 29χρονη τουρίστρια αγνοείται εδώ και έξι μέρες και δεν πήγε ποτέ στο ξενοδοχείο όπου είχε κάνει κράτηση στην Παλαιοχώρα - Με drones, ελικόπτερο και σκάφη του Λιμενικού η αναζήτηση των Αρχών

gallida1
Θύμα εγκληματικής ενέργειας ή κάποιου δυστυχήματος; Το ερώτημα αυτό απασχολεί τις αρχές που ερευνούν την εξαφάνιση της Βιολέτ Γκιγκανό η οποία αγνοείται εδώ και έξι ημέρες. Η τελευταία φορά που έδωσε σημεία ζωής ήταν με την αναταλλαγή μηνυμάτων με τη μητέρα της στις 24 Ιουνίου. Ήταν μηνύματα με τα οποία έδειχνε τη χαρά της που ήταν στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στα Χανιά.

Οι αρχές χτενίζουν την περιοχή από την Παλαιόχωρα προς το Ελαφονήσι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα είχε κλείσει δωμάτιο σε ξενοδοχείο της Παλαιόχωρας στο οποίο δεν πήγε ποτέ αν και το είχε κλεισμένο για δύο ημέρες, πράγμα που προβληματίζει τις αρχές.

Η τελευταία φωτογραφία που είχε αναρτήσει ήταν από το Ελαφονήσι δηλώνοντας ότι είχε φτάσει εκεί μετά από πεζοπορία τριών ωρών. Το αυτοκίνητό της, το οποίο είχε νοικιάσει για τις διακοπές της εντοπίστηκε στην περιοχή Κριός και στη συνέχεια ξεκίνησε πεζοπορία σε ένα μονοπάτι. Η οικογένειά της ενημέρωσε πρώτα τις Γαλλικές Αρχές καθότι δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί της.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cch203me7ye9-st)


Με τις έρευνες εντοπισμού της να μην έχουν αποδώσει καρπούς εκδόθηκε χτες το απόγευμα από το «Χαμόγελο του παιδιού» Missing Alert. Πρόκειται για τη Βιολέτ Γκιγκανό η οποία έχει ύψος 1.48 μ., μαύρα μαλλιά και γαλάζια μάτια. Η κοπέλα μάλιστα έχει μία χαρακτηριστική κηλίδα στην πλάτη ανάμεσα στους ώμους. Η 29χρονη Γαλλίδα εξαφανίστηκε στις 24 Ιουνίου από το Ελαφονήσι της Κρήτης και έπρεπε να έχει επιστρέψει στην πατρίδα της στις 28 του ίδιου μήνα.

Κλείσιμο
Χθές το μεσημέρι, το αυτοκίνητο της νεαρής κοπέλα εντοπίστηκε παρατημένο στον Κριό και μέσα σ' αυτό βρέθηκε μία συσκευή GPS και μία βαλίτσα στο πορτμπαγκάζ. Στο σημείο της αναζήτησης και συγκεκριμένα στο Κεδρόδασος, εντοπίστηκε από λουόμενους ένα smart watch με strass, άρα γυναικείο, που πιθανώς ανήκε στην 29χρονη.

Το «έξυπνο ρολόι» παραδόθηκε στον ναυαγοσώστη, για να εξαφανιστεί στη συνέχεια, αφού πιθανότατα το πήρε κάποιος από την εξέδρα που το είχε αφήσει. Τη Γαλλίδα αναζητά η Πυροσβεστική, σκάφος του Λιμενικού από την Παλαιόχωρα, τέσσερις ομάδες εθελοντών, η αστυνομία ενώ χρησιμοποιούνται drones αλλά και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος ενώ έχει πετάξει και αστυνομικό ελικόπτερο που χτενίζει την περιοχή.

gallida4


Το χρονικό της εξαφάνισης

Η 29χρονη Γαλλίδα έφτασε μόνη της στα Χανιά στις 21 Ιουνίου προκειμένου να απολαύσει τις ολιγοήμερες διακοπές της στο νησί. Η 29χρονη είχε σχεδόν καθημερινή «παρουσία» στα social media καθώς ανέβαζε φωτογραφίες και βίντεο από τις εξορμήσεις της στην περιοχή ενώ παράλληλα, είχε επικοινωνία με την οικογένειά της. Αυτά όμως συνέβησαν μέχρι τις 24 Ιουνίου. Έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν.

Η οικογένειά της επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί της χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Η 29χρονη είχε κανονίσει να αναχωρήσει στις 28 Ιουνίου για τη Γαλλία. Η οικογένειά της, με τη συνδρομή των Γαλλικών Αρχών, ενημέρωσαν την τοπική ΕΛ.ΑΣ. που ξεκίνησε αμέσως μία μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της νεαρής τουρίστριας.Το τελευταίο «σήμα» στο κινητό της έδειχνε πως βρισκόταν στο Ελαφονήσι.

miss
Δείτε βίντεο: Εξαφάνιση Γαλλίδας τουρίστριας στα Χανιά: Οι τελευταίες κινήσεις της Βιολέτ 
Εξαφάνιση Γαλλίδας τουρίστριας στα Χανιά: Οι τελευταίες κινήσεις της Βιολέτ



Ειδήσεις σήμερα

ΗΠΑ: Το Τέξας εκτέλεσε κι άλλον θανατοποινίτη μετά την αναστολή της εσχάτης των ποινών λόγω της πανδημίας

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε ψητοπωλείο στον Εύοσμο - Δείτε βίντεο

Survivor: Στον… τάκο Μαριαλένα και Κόρο και στους τελικούς Ηλίας και Σάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης