Αγρίνιο: Δίωξη για βιασμό και παιδική πορνογραφία στον ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης

Αγρίνιο: Δίωξη για βιασμό και παιδική πορνογραφία στον ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης

Ο ιερέας πήρε προθεσμία για να απολογηθεί - «Με βίασε όταν ήμουν 13 ετών», καταγγέλλει 27χρονη κοπέλα - Σε βάρος του είχε γίνει μήνυση από δύο αδελφές που σήμερα είναι 27 και 22 ετών

iereas1
Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 49χρονος ιερέας από το Αγρίνιο, που αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για βιασμό και παιδική πορνογραφία και νωρίτερα είχε περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα Αγρινίου.

Σε βάρος του είχε γίνει μήνυση από δυο αδελφές που σήμερα είναι 27 και 22 ετών και που αποφάσισαν να μιλήσουν πριν από έναν μήνα. Ο συνήγορος του ιερέα, Δημήτρης Νικάκης σε δηλώσεις του τόνισε πως ο πελάτης του ζήτησε προθεσμία και πως πρόκειται για «κατασκευασμένη υπόθεση και δικογραφία».


Η προσαγωγή του ιερέα

«Με βίασε όταν ήμουν 13 ετών»

Οι δύο αδερφές πήγαν στην Αστυνομική Διεύθυνση και υπογράμμισαν πως ο 49χρονος ιερέας το 2007 είχε προβεί σε σεξουαλική πράξη με την 27χρονη, όταν εκείνη ήταν 13 ετών ενώ η αδερφή της ανέφερε ότι και εκείνη είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από τον ιερέα.

Οι Αρχές μετά την καταγγελία των δύο αδελφών, προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του ιερέα και εντόπισαν στο λαπτοπ γυμνές φωτογραφίες του ίδιου και των δύο κοριτσιών όταν εκείνες ήταν ακόμη μικρές.
Κλείσιμο
iereas4
iereas3
iereas2
iereas1


Αμέσως οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 49χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κορίτσια μαζί με την μητέρα τους, φιλοξενούνταν κατά διαστήματα στο σπίτι του ιερέα για λόγους οικονομικούς.

Για τον 49χρονο ιερέα έχει σχηματιστεί δικογραφία για κατοχή πορνογραφικού υλικού ανηλίκων ενώ έχει διαταχθεί έρευνα σε βάθος για την σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

Με πληροφορίες από agriniopress

Ειδήσεις σήμερα:

Πρώτη μέρα χωρίς μάσκες σε εξωτερικούς χώρους - Τέλος από Δευτέρα και η απαγόρευση κυκλοφορίας

Επίθεση σε Μητροπολίτες: Από το ίντερνετ αγόρασε το βιτριόλι ο δράστης - Άρχισε το «ράντισμα» όταν κατάλαβε ότι θα τον καθαιρέσουν

Αφγανός βίασε την έγκυο - Η κοπέλα ζήτησε βοήθεια από τρεις Πακιστανούς και τη βίασαν κι αυτοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης