Λήμνος: Αναζητούσαν αγοραστές για κοκαΐνη και κάνναβη

Λήμνος: Αναζητούσαν αγοραστές για κοκαΐνη και κάνναβη

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών από κοινού και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης

cocaine
Αναζητώντας αγοραστές για την παράνομη πραμάτεια τους κινούνταν με Ι.Χ. αυτοκίνητο στην ευρύτερη περιοχή της Μύρινας στη Λήμνο τέσσερις Έλληνες, οι οποίοι ήταν «φορτωμένοι» με «φιξάκια» κοκαΐνης και κάνναβης. Όμως, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι τρεις από τους επιβάτες του οχήματος το οποίο κατασχέθηκε, είχαν πάνω τους έξι συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 4,51 γραμμαρίων και άλλες επτά με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 8,1 γραμμαρίων, ενώ στην κατοχή τους κατασχέθηκαν και 1.640 ευρώ. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών από κοινού και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

Ανήλικοι συνελήφθησαν χωρίς ταυτότητα και με ναρκωτικά

Έλεγχο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις Έλληνες, οι δύο εκ των οποίων ανήλικοι, έκαναν στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας οι αστυνομικοί της Τροχαίας Λιβαδειάς και διαπίστωσαν ότι ο ενήλικος οδηγός δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης, ενώ οι δύο ανήλικοι δεν είχαν ταυτότητες και στην κατοχή του ενός βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Και οι τρεις συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών με κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών, παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και μη έκδοση αστυνομικού δελτίου ταυτότητας κατά περίπτωση, ενώ σε βάρος των γονέων των δυο ανηλίκων σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας τους.

Ειδήσεις σήμερα: 

«Ένιωσα ένα κάψιμο στο πόδι και νέκρωσε» - Τι λέει ο 35χρονος που υπέστη δύο θρομβώσεις μετά τον εμβολιασμό του

Πατέρας 2 παιδιών ο δάσκαλος που φέρεται να έστελνε σεξουαλικά μηνύματα σε μαθήτριες δημοτικού

Στην Ελλάδα ο Τσαβούσογλου στις 31 Μαΐου, λένε οι Τούρκοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης