Κοζάνη: Έκρυβαν στο Ι.Χ. τους κατεργασμένη και ακατέργαστη κάνναβη

Κοζάνη: Έκρυβαν στο Ι.Χ. τους κατεργασμένη και ακατέργαστη κάνναβη

Οι επιβάτες του ΙΧ συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια

kozani
Έβγαλε «λαβράκι» ο τυχαίος έλεγχος που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. το απόγευμα του Σαββάτου σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με επιβάτες ένα ζευγάρι Ελλήνων, έναν 42χρονο άνδρα και μία 39χρονη γυναίκα, το οποίο σταμάτησαν σε περιοχή της Κοζάνης.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν κρυμμένες τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 106,8 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή «σοκολάτας» και άλλα 11,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης σε μορφή «φούντας». Οι επιβάτες συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Σε χωράφι έκρυβε πάνω από μισό κιλό κάνναβης

Οι πληροφορίες που έφτασαν πριν λίγες ημέρες στη Δίωξη Ναρκωτικών Ρεθύμνου για έναν 27χρονο Έλληνα, έκαναν τους αστυνομικούς να τον θέσουν υπό διακριτική παρακολούθηση. Το απόγευμα του Σαββάτου τον είδαν να πηγαίνει σε ένα χωράφι σε περιοχή του δήμου Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο, όπου είχε μια «καβάντζα» όπου έκρυβε ποσότητα ναρκωτικών. Μόλις παρέλαβε μια συσκευασία με 640 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενο για απόκρυψη και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα: 

Νέο περιστατικό: 48χρονη από τη Θήβα υπέστη θρόμβωση - Είχε εμβολιαστεί με Johnson&Johnson

Συνέλαβαν τον αδελφό του Τούρκου «μαφιόζου» που εκθέτει την κυβέρνηση Ερντογάν

Τι ισχύει από σήμερα για τα self test σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης