Αναβλήθηκε για την Πέμπτη 27 Μαΐου η εκδίκαση από το τριμελές αυτόφωρο πλημμελειοδικείο Ρόδου της υπόθεσης του αστυνομικού που εμβόλισε και προκάλεσε φθορές στο όχημα του αστυνομικού διευθυντή.
Ο 47χρονος αστυνομικός ζήτησε αναβολή προκειμένου να μπορέσει να παρασταθεί ο συνήγορος υπεράσπισής του και το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα, ωστόσο αποφάσισε τη συνέχιση της κράτησής του.
Αναλυτικότερες λεπτομέρειες στο φύλλο της «Ροδιακής» αύριο, Τρίτη 25 Μαΐου.
Η κυστική ίνωση αποτελεί μια καθημερινή πρόκληση που ξεκινά από τη γέννηση και συνοδεύει τον ασθενή σε όλη του τη ζωή. Σήμερα, χάρη στην πρόοδο της επιστήμης, οι ασθενείς μπορούν να ζουν περισσότερο, με καλύτερη ποιότητα ζωής και μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον.
Με αφορμή τη γιορτή του Έρωτα, η Dyson ντύνει τη σειρά Beauty με το επετειακό χρώμα Amber Silk και μετατρέπει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σε μια εμπειρία αισθήσεων, από μετάξι και κεχριμπάρι.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.