Χαλκιδική: Βρήκαν ποιοι έκλεψαν λιπάσματα και ζωοτροφές αξίας 3.000 ευρώ από αποθήκη

Χαλκιδική: Βρήκαν ποιοι έκλεψαν λιπάσματα και ζωοτροφές αξίας 3.000 ευρώ από αποθήκη

Οι δράστες δεν συνελήφθησαν, καθώς είχε παρέλθει το χρονικό όριο του αυτοφώρου - Ταυτοποιήθηκε βάνδαλος εκκλησίας στη Χαλκίδα

peripoliko-1800_3
Λίγες ημέρες χρειάστηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πολυγύρου για να εξιχνιάσουν τη διάρρηξη που είχε γίνει στις αρχές του μήνα στην αποθήκη ενός κατοίκου περιοχής της Χαλκιδικής, από την οποία εκλάπησαν λιπάσματα, ζωοτροφές και διάφορα αντικείμενα, συνολικής αξίας 3.000 ευρώ.

Από την έρευνα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών Ελλήνων, οι οποίοι εντοπίστηκαν και στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλοπιμαία που αποδόθηκαν στο νόμιμο ιδιοκτήτη τους. Ωστόσο, οι δράστες δεν συνελήφθησαν αφού είχε παρέλθει το χρονικό όριο του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Ταυτοποίησαν ιερόσυλο που προκάλεσε ζημιές σε ναό

Τα στοιχεία ταυτότητας ενός Έλληνα προέκυψαν στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργούσε η Ασφάλεια για την διάρρηξη σε μια εκκλησία σε περιοχή της Χαλκίδας, η οποία έγινε στις 10 Φεβρουαρίου. Ο δράστης είχε σπάσει ένα παράθυρο από το οποίο τρύπωσε στο εσωτερικό του ναού, είχε παραβιάσει το παγκάρι από το οποίο είχε κλέψει άγνωστο χρηματικό ποσό και είχε προκαλέσει φθορές και σε άλλες πόρτες και παράθυρα αναζητώντας πολύτιμα αντικείμενα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Ειδήσεις σήμερα 

Στην Ολομέλεια της Βουλής σήμερα το νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια

Τρεις γυναίκες απειλούν να στείλουν φυλακή τον Πέτρο Φιλιππίδη: Οι καταθέσεις που σοκάρουν

Κουρέματα μισθωμάτων: Δεν πληρώνουν ενοίκιο Μαΐου μέχρι να βγουν οι ΚΑΔ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης